Onze disciplines

Met passie realiseren wij beveiligings-, communicatie- en elektrotechnisch installaties.

Ons werkveld is breed, maar onze specialisten zijn het vak meester. Wij creëren een vertrouwde en veilige omgeving, die meer comfort en rendement opleveren. DES Beveiligingstechniek is een gecertificeerde én vakkundige partner voor onder andere: safety & securityinstallaties, brand & ontruimingsinstallaties, service en onderhoud! 

Beveiligingstechniek

Door de aanschaf van elektronische beveiliging daalt het brand en inbraakrisico. Wij creëren een vertrouwde en veilige omgeving. Op het gebied van beveiligingstechniek gelden strengere wet- en regelgevingen. DES Beveiligingstechniek voorziet je van basic tot high-end oplossingen.
Inbraakbeveiliging
Brandmeld/ ontruiming

Communicatietechniek

Met behulp van state-of-the-art toepassingen zorgen wij voor een optimaal en bedrijfszeker netwerk. Dit kan zowel bekabeld als draadloos, of een combinatie van beiden. Talloze apparaten op het gebied van verlichting, beveiliging en duurzame energie, worden met dit netwerk verbonden.
Telefonie
Data
CCTV
Systeem integratie

Elektrotechniek

Elektrotechniek, je kunt er niet omheen. Ieder pand maakt namelijk gebruik van elektriciteit. De experts van DES Beveiligingstechniek ontwerpen, installeren en onderhouden elektronische installaties voor de meest uiteenlopende sectoren. Dit doen wij met passie en plezier.
24/7 Service
Contractbeheer
Natuurlijke ventilatie

    DES MOOI WERK