Camerabewaking

Door het plaatsen van camerabewaking kun je ervoor zorgen dat inbrekers worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden.

Camerabewaking

Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor camerabewaking; bijvoorbeeld voor het verzamelen van bewijsmateriaal of het afschrikken van inbrekers. Camerasystemen hebben niet alleen een registrerende functie, maar ook een preventieve functie. Een camera observeert, herkent, registreert en identificeert. Kortom ze kunnen voor meerdere doeleinden worden ingesteld. Ook kan de desbetreffende camera beelden opslaan om later terug te kijken, om pakketjes te volgen in logistieke centra of om auto’s te registreren bij slagbomen. Camera’s bieden veel mogelijkheden bij toegangscontrole en bewaking.

Vraag offerte op

Datanetwerken

Met behulp van state-of-the-art toepassingen zorgen wij voor een optimaal bedrijfszeker datanetwerk voor IP-technologie.

Met behulp van proven technology zorgen wij voor een bedrijfszeker netwerk (koper en/of glasvezel). Dit kan zowel bekabeld als draadloos of een combinatie van beiden. Talloze apparaten op het gebied van verlichting, beveiliging als duurzame energie, kunnen met dit network worden verbonden.

DES Beveiligingstechniek is jouw gecertificeerde partner!

Vraag offerte op

    DES MOOI WERK