Camerabewaking

Met camerabewaking kun je inbrekers afschrikken en zo mogelijke inbraken voorkomen.

Camerabewaking

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor camerabewaking. Deze systemen dienen niet alleen voor het verzamelen van bewijsmateriaal, maar ook om inbrekers af te schrikken. Ze hebben zowel een registrerende als preventieve functie. Een camera observeert, herkent, legt vast en identificeert. Met andere woorden, ze zijn veelzijdig inzetbaar. Bovendien kunnen de opgenomen beelden worden opgeslagen voor latere raadpleging, bijvoorbeeld om pakketjes te volgen in logistieke centra of om auto’s te identificeren bij slagbomen. Camera’s bieden diverse mogelijkheden voor toegangscontrole en bewaking.

Vraag offerte op

Datanetwerken

Met gebruikmaking van geavanceerde toepassingen zorgen wij voor een uiterst betrouwbaar datanetwerk voor IP-technologie, dat aan de hoogste standaarden voldoet.

Met bewezen technologie zorgen wij voor een betrouwbaar netwerk, zowel via koper- als glasvezelverbindingen. Dit netwerk kan zowel bekabeld als draadloos zijn, of een combinatie van beide. Een breed scala aan apparaten op het gebied van verlichting, beveiliging en duurzame energie kan op dit netwerk worden aangesloten.

DES Beveiligingstechniek staat paraat als jouw gecertificeerde partner!

Vraag offerte op

    DES MOOI WERK