Over DES BEVEILIGINGSTECHNIEK

Wij realiseren beveiligings- en communicatieprojecten voor de utiliteitsmarkt, woningen, retail, zorgsector en industrie.

WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Met een vakkundig en betrokken team van erkende installateurs ontwerpen, installeren én onderhouden wij beveiligingsinstallaties voor uiteenlopende sectoren door heel Nederland. Het gehele traject van ontwerp tot en met oplevering, certificering en onderhouden realiseren wij met een vakkundig team. De korte lijnen binnen ons bedrijf zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen.

Wij verzorgen trainingen en cursussen voor gebruikers en installerende bedrijven en zitten ook zelf regelmatig met onze neus in de studieboeken. Zo blijven wij doorlopend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wet- en regelgeving.

Tevens staan wij met de afdeling Service & Onderhoud klaar voor storings- en onderhoudsklussen, 24 uur per dag bereikbaar! Kwaliteit, Continuïteit en Betrouwbaarheid.

Wij zijn een onderdeel van DES Group, de moedermaatschappij van eveneens Valkenaars Elektrotechniek, Verheggen ElektrotechniekDES Service & Onderhoud, NVO Verdelerbouw, DES Retailtechniek, JWR Elektrotechniek en Regio Service.

Waar wij voor staan

DES-kundig

Het team van DES Beveiligingstechniek bestaat uit opgeleid, vakkundig én gemotiveerd personeel. Onze mensen verstaan het vak. Door ruime ervaring en vakmanschap lukt het ons om keer op keer de beoogde resultaten te halen. Wij werken enkel met gedreven professionals die plezier en voldoening halen uit het vak en de bijbehorende werkzaamheden. Dat zie en merk je.

 

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid staat hoog in ons vaandel. Afspraak is afspraak en wij doen wat we beloven. Wij kiezen de beste systemen en componenten wat de betrouwbaarheid van onze installaties ten goede komt. Door het toepassen van proven technologie bieden wij hoogwaardig kwalitatieve systemen. Al onze mensen zijn in het bezit van een verklaring omtrent betrouwbaarheid.

 

Passie

Onze mensen hebben passie voor het vak. Dat vertaald zich in het vakmanschap waarmee wij beveiligingsvraagstukken oplossen en merk je aan de betrokkenheid. Onze experts weten altijd op een creatieve en innovatieve wijze een vakkundig resultaat te leveren. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen. Het volgen en geven van trainingen zorgt voor een persoonlijke groei en houdt ons scherp .

 

Samen

Bij DES Beveiligingstechniek staan we voor elkaar klaar. Zowel de binnen- als buitendienst werkt met elkaar samen en heeft elkaar nodig om tot de beste oplossing te komen. Wij zijn een hecht team, dat is bevorderlijk voor de werksfeer en voor het resultaat.

 

Dynamisch

DES Beveiligingstechniek is dynamisch in de breedste zin van het woord. De nieuwste technieken maken wij eigen en door ons complete team kunnen we ook op- en afschalen in capaciteit. Wij bieden diversiteit én kennis binnen alle disciplines!

Certificeringen

DES Beveiligingstechniek is een CCV erkend Branddetectiebedrijf Leveren en Onderhouden en een BORG Beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat wij gecertificeerd zijn om van uw installatie van begin tot eind te kunnen verzorgen: advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Installatie door een erkend bedrijf is vaak een eis van verzekering of gemeente. Zo weet je zeker dat jouw installatie aan alle voorschriften voldoet en vakkundig wordt onderhouden. Je kunt bij ons ook terecht voor een cursus tot beheerder brandmeldinstallaties.

Vraag ons gerust om meer informatie. Wij helpen jou uit de brand!

 

Zo zijn wij onder gecertificeerd voor:

KIWA NCP Certificaten DES Beveiligingstechniek:

  • Procescertificaat KIWA NCP Leveren BMI/OAI
  • Procescertificaat KIWA NCP Onderhouden BMI/OAI
  • Procescertificaat KIWA NCP BORG Beveiligingsbedrijf

Gecertificeerd Platinum Dealer Hertek

Gecertificeerd Notifier Distributeur

Gecertificeerd Dealer TEF Brandmeldsystemen

Gecertificeerd Dealer Carrier Fire & Security

 

Algemene Voorwaarden

    DES MOOI WERK