Inbraakbeveiliging

Wij bieden geavanceerde inbraakalarmsystemen aan die volledig voldoen aan de huidige normen en voorschriften.

Elk systeem is gestructureerd volgens de Veiligheidseisen Richtlijn voor Kwaliteitsborging (VRKI) en kan eveneens worden voorzien van een certificaat van de Vereniging van BeveiligingsOndernemingen in Nederland (BORG).

Inbraakbeveiliging

Tegenwoordig is beveiliging heel belangrijk geworden binnen het domein van gebouw-gerelateerde systemen. Wij, als DES Beveiligingstechniek, zijn er om te helpen vanaf het eerste advies tot aan de feitelijke installatie en implementatie, en dit geldt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

We nemen actief deel aan het identificeren van passende oplossingen door een keuze te maken uit ons assortiment aan beschikbare producten. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden die naadloos aansluiten bij jouw behoeften. Onze BORG-certificering verzekert dat DES Beveiligingstechniek een betrouwbare partner is in de wereld van criminaliteitspreventie.

Met al onze diensten, expertise in beveiliging en een betrokkenheid om samen met jou te denken in termen van mogelijkheden, staan we klaar om jouw beveiligingsvereisten aan te pakken.

Vraag offerte op

    DES MOOI WERK