Toegangscontrole

Een intelligent systeem voor toegangsbeheer stelt je in staat om te bepalen op welke momenten en door wie een specifieke ruimte betreden mag worden. Dit zorgt ervoor dat ongewenste gasten op een efficiënte manier buiten worden gehouden.

Toegangscontrole

Toegangscontrole wordt meer en meer gebruikt voor het autoriseren van personen of om het terrein te beveiligen. Men wil zich beschermen maar tegelijkertijd gastvrij zijn voor medewerkers en klanten. Er zijn veel verschillende technieken voor toegangscontrole, de keus is afhankelijk van verschillende factoren. DES Beveiligingstechniek adviseert en realiseert!

Jouw pand moet beveiligd zijn dat is nummer één. Daarnaast wil je zelf kunnen bepalen wie en wanneer er iemand toegang krijgt tot een ruimte. Productiemedewerkers moeten bijvoorbeeld ’s avonds en ’s nachts toegang krijgen tot het magazijn en het kantoor moet overdag open zijn voor kantoormedewerkers. DES Beveiligingstechniek realiseert daarvoor het juiste toegangscontrolesysteem.

Misschien kunnen we volstaan met een eenvoudig paneel op de centrale toegangsdeur of de fabriekspoort, waarop een code wordt ingetoetst of via kentekenregistratie. Simpel, maar adequaat. Mogelijk vind je een pasjes- of tag-systeem handiger, omdat je daarmee ook de gegevens van de gebruiker registreert. Je wil toch niet het risico lopen dat een sleutel, pasje of tag kwijtraakt, gedupliceerd of in verkeerde handen belandt? Dan is een biometrisch toegangssysteem, dat werkt op basis van een vingerafdruk, een perfecte oplossing!

 

Vraag een offerte op!

Deurcommunicatie

DES Beveiligingstechniek realiseert de deurcommunicatie die bij jou past.

Wil je een deurbel aan je voordeur of aan de voorkant van je pand? Een deurintercom om met je bezoekers te praten? Een app beheren op afstand? Of wil je, met een videofoon, kunnen zien wie er voor je deur staat? Valkenaars zorgt voor de deurcommunicatie die bij jou past. Maak het jezelf makkelijk en voel je veilig.

 

 

Vraag een offerte op!

    DES MOOI WERK