Domotica / Smart Living

Domotica verbindt en stuurt de elektrotechniek in je woonhuis op de manier zoals jij het wilt!

Domotica / Smart Living

Hiermee verhoog je het comfort en het biedt je tevens de mogelijkheden om je bedrijfspand of huis veiliger en energiezuiniger te maken. Er is geen ingrijpende verbouwing nodig. Enkel een netwerk met een aantal componenten. Denk groot, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is toch heerlijk om de thermostaat alvast hoger te zetten als je onderweg bent naar huis en wat denk je van lichten die automatisch worden gedoofd wanneer je het alarm inschakelt? Of licht gaat aan zodra er beweging wordt gesignaleerd en camera’s zoeken automatisch de juiste positie. Vanaf je telefoon of tablet heb je de volledige controle over alle systemen.

Iedereen heeft een andere manier van leven, daarom is het belangrijk om te kijken welke specifieke oplossingen er voor jou van toepassingen zijn.

 

DES Beveiligingstechniek en Domotica
Wij hebben jarenlange ervaring met Domotica-toepassingen. DES Beveiligingstechniek biedt oplossingen op maat. Dankzij de combinatie van domotica, beveiliging en elektrotechniek kunnen wij de complete integratie verzorgen.

Vraag offerte op

    DES MOOI WERK